8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdolescentă lovită de un autobuz al cărui şofer băuse în timpul serviciului

Adolescentă lovită de un autobuz al cărui şofer băuse în timpul serviciului

O fată de 15 ani a fost lovită, pe trecere de pietoni, joi după-amiază, de un autobuz al companiei de transport public din Iași, polițiștii constatând că șoferul avea o alcoolemie de 0,17 mg/l în aerul expirat. Cu circa două ore înainte, șoferul urcase la volan cu o bere în mână, informează Hotnews.

Şoferul care a lovit fata de 15 ani pe trecerea de pietoni în Dacia a fost surprins de camere cu o bere în mână în timp ce urca în mijlocul de transport, în staţia din capăt Ţuţora, potrivit Ziarul de Iași.

Acesta avea o alcoolemie de 0,17 mg/l în aerul expirat. Accidentul a avut loc în jurul orei 15.30.

Adolescenta a fost transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare.

“Compania de Transport Public Iaşi a demarat o anchetă internă cu privire la accidentul care a avut loc în zona Dacia. Împreună cu reprezentanţii Primăriei Iaşi vor fi efectuate verificări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs incidentul şi tragerea la răspundere a tuturor celor care se fac vinovaţi.

Primarul Mihai Chirica a cerut un control urgent, urmat de măsuri imediate şi severe în urma accidentului în care a fost implicat un autobuz al Companiei de Transport Public (CTP) Iaşi.

Primarul a dispus şi constituirea unei comisii de anchetă la nivelul municipalităţii care să controleze modalitatea în care şoferii şi vatmanii sunt verificaţi la intrarea pe traseu şi în timpul activităţii.

Controalele vor fi făcute în colaborare cu Poliţia Rutieră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS