34.5 C
Craiova
marți, 18 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRămăşiţele a 17 persoane, găsite sub casa unui criminal în serie mexican

Rămăşiţele a 17 persoane, găsite sub casa unui criminal în serie mexican

Anchetatorii care au săpat sub casa unui presupus criminal în serie, la periferia Mexico City, au anunțat în acest weekend că au găsit până acum 3.787 de fragmente osoase, care provin de la cel puțin 17 victime, informează Digi24.

Procurorii au spus, însă, că descoperirile îngrozitoare ar putea să nu se oprească aici. Deocamdată, autoritățile au săpat doar sub podeaua casei în care locuia suspectul, dar intenționează să extindă căutările, potrivit ABC News.

Cărți de identitate și alte bunuri aparținând unor oameni dispăruți cu ani în urmă au fost găsite în casa plină de gunoi, sugerând că seria crimelor ar fi început în urmă cu mai mulți ani.

Numărul de fragmente osoase găsite sub podelele betonate de la domiciliul suspectului arată că trupurile au fost tranșate înainte de a fi îngropate. Conform procurorilor, suspectul, identificat doar cu prenumele „Andrés”, a fost măcelar.

Fragmentele osoase au fost supuse unei expertize criminalistice elaborate, „pentru determinarea numărului aproximativ de victime”, se spune într-un comunicat de presă.

„Această analiză indică faptul că, până în prezent, fragmentele osoase găsite provin de la 17 persoane”, se mai spune în declarație.

Unele probe sugerează că criminalul şi-ar fi filmat faptele

Autoritățile nu au dat publicității numele complet al suspectului, dar au spus că acesta are 72 de ani. El a fost arestat pe data de 14 mai, după ce a ucis și dezmembrat o femeie de 34 de ani, soția unui polițist. Suspectul s-a predat singur, pentru că era deja suspectat de soțul victimei.

În urma pechezițiilor, au fost descoperite mai multe articole de îmbrăcăminte feminină, documente de identitate, dar și casete video care sugerează că presupusul criminal în serie și-ar fi filmat faptele.

Autoritățile au găsit 28 de casete video de 8 mm, care nu se mai utilizează de peste 15 ani, și 25 de casete VHS care, de asemenea, nu se mai folosesc. Cu toate acestea, tehnologiile învechite mai sunt utilizate în Mexic, chiar dacă în alte țări au fost deja uitate.

Procurorii au găsit și 91 de fotografii, opt telefoane mobile, bijuterii și mai multe articole de machiaj care ar fi aparținut presupuselor victime.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS