36.9 C
Craiova
sâmbătă, 31 iulie, 2021
Știri de ultima orăActualitateDoi copii şi un bătrân, împuşcaţi de un bărbat care apoi s-a sinucis

Doi copii şi un bătrân, împuşcaţi de un bărbat care apoi s-a sinucis

Un bărbat înarmat a ucis duminică doi copii şi un bătrân, într-o mică localitate de lângă Roma, transmite agenţia Ansa.it.

Un masacru feroce și fără sens a lovit într-o duminică pe mare într-o zonă rezidențială, Colle Romito, în Ardea, la patruzeci de kilometri sud de Roma. Criminalul, un bărbat de 35 de ani, locuia cu mama sa într-o vilă cumpărată în 2019, la câteva zeci de metri de locul triplului asasinat. 

Absolvent de inginerie informatică, șomer, în urmă cu un an, în luna mai, a fost supus unui tratament obligatoriu după ce şi-a agresat mama, dar nu pare să fi fost sub tratament în prezent. Potrivit carabinierilor, el nu părăsise casa de aproape un an. Vecinii şi alţi locuitori din zonă povestesc că a mai ameninţat cu pistolul de câte ori nu-i convenea ceva, fie că a fost vorba de toaletarea copacilor sau gălăgie în jurul casei sale. Dar nimeni nu a depusese plângere, potrivit carabinierilor. 

Victimele, împuşcate de aproape

Duminică dimineață, în jurul orei 11.00, bărbatul a ieşit pe stradă și i-a întâlnit pe Daniel și David, doi fraţi în vârstă de 5 şi 10 ani, care se jucau în liniște într-un părculeţ din faţa casei lor. El l-a împușcat în gât și în piept.

Apoi, l-a ucis cu un glonţ în cap pe Salvatore Ranieri, în vârstă de 74 de ani, care trecea pe bicicletă și nu-l cunoștea nici pe ucigașul său, nici pe cei doi copii. Bărbatul venea rar în zonă, unde avea o casă de vacanţă.

Criminalul s-a închis în casă şi s-a sinucis

O a patra victimă, un bărbat care ieşise să ducă gunoiul, ar fi scăpat de moarte doar pentru că era prea departe pentru a-l ajunge glonţul. 

Ucigaşul s-a întors apoi acasă, s-a închis înăuntru și ore întregi nu a răspuns negociatorilor care au ajuns la fața locului pentru a-l convinge să se predea. Când un comando al carabinierilor a intrat în casă la mijlocul după-amiezii, bărbatul se sinucisese deja cu aceeași armă pe care o folosise la comiterea cimelor. Pistolul ar fi aparţinut tatălui său, mort în urmă cu an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova are un nou număr 10! Ionuț Vînă:...

Universitatea Craiova l-a vândut pe Alexandru Cicâldău la Galatasaray...

ȘTIRI GdS