14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEd Sheeran anunţă lansarea piesei ''Bad Habits'', primul său single după patru ani

Ed Sheeran anunţă lansarea piesei ”Bad Habits”, primul său single după patru ani

-

Cantautorul britanic Ed Sheeran a anunţat vineri lansarea piesei „Bad Habits”, primul său cântec solo după patru ani şi care va apărea pe piaţă la 25 iunie, relatează EFE.

Sheeran a făcut anunţul pe Instagram, unde a postat imagini din diferite locuri din Londra, oraşul în care s-a împlinit ca artist, precum muzeul Tate Modern, pe faţada căruia a fost proiectat titlul noului single, coperta şi data lansării.

Pe copertă apare Sheeran machiat şi îmbrăcat într-un costum roz cu cravată, în interiorul a ceea ce pare a fi o clădire industrială şi călcând pe o podea umedă.

Artistul născut la Framlingham a dat indicii încă de miercuri pe contul său de Instagram că perioada de letargie este pe punctul de a se încheia, cu o fotografie în care este văzut ţinându-se cu mâinile de cap şi cu următorul text: „Momentul în care îţi dai seama că primul tău single solo după patru ani va apărea peste câteva săptămâni”.

„Bad Habits” va fi primul extras din viitoarea producţie muzicală a lui Sheeran, despre care nu se cunosc detalii.

Până acum, precedentele sale albume ‘+’, ‘X’ şi ‘Aˇ’, au făcut trimitere la simboluri matematice, care ar putea continua eventual cu ‘Minus (-)’ sau ‘Equal (=)’.

O ipoteză pe care însuşi Sheeran a avansat-o luna trecută, când a anunţat că va sponsoriza în viitorul sezon echipa de fotbal a copilăriei sale, Ipswich Town, pe tricourile căreia se pot vedea simboluri matematice urmate de cuvântul ‘tour’ (turneu).

De când a lansat „Divide” în 2017, şi ulterior albumul său de colaborări „No.6”, cântăreţul britanic s-a ţinut departe de prima linie a muzicii pentru a se dedica familiei şi fiicei sale, singura excepţie fiind piesa surpriză „Afterglow”, pe care a lansat-o anul trecut de Crăciun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS