27.6 C
Craiova
sâmbătă, 28 mai, 2022
Știri de ultima orăActualitateO rachetă antigrindină a căzut într-o curte din Vrancea

O rachetă antigrindină a căzut într-o curte din Vrancea

O rachetă antigrindină de circa jumătate de metru a căzut într-o curte din comuna Bilieşti, judeţul Vrancea. Primarul localităţii a declarat că este a doua oară când în curtea respectivă a căzut un astfel de obiect, scrie News.ro.


Potrivit primarului comunei vrâncene Bilieşti, Vasile Chiriţă, marţi după-amiază, în timpul unei ploi torenţiale, o rachetă antigrindină a căzut în curtea unei gospodării, la circa 2-3 metri de casă, iar în urma impactului a rămas o gaură în ciment.

Mai mult decât atât, primarul a afirmat că nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. În urmă cu ceva vreme, o altă rachetă antigrindină a căzut în aceeaşi curte, la circa 50 metri de locuinţă.

„Este a doua oară când cade în aceeaşi zonă. Exact în aceeaşi curte! Ferească Dumnezeu, dacă era omul acolo o putea păţi, dacă pica pe casă îi găurea casa. A rămas o parte din ea, din rachetă, ea nu s-a dezintegrat cum se întâmplă de obicei, a căzut şi partea care trece prin nor, focosul care o împinge. Era explodată, dar putea fi o nenorocire. Omul e supărat (…). Pe de altă parte, dacă nu se trăgea cu rachetele, noi am fi fost acoperiţi de gheaţă. Termină piatra totul. Problema e că aceste rachete trebuie să cadă pe câmp, nu în curţile oamenilor”, a declarat, miercuri, primarul din Bilieşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Sorin Cârțu îi taie „elanul“ lui Reghecampf: „E un...

Președintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, s-a declarat împăcat...

ȘTIRI GdS