22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn secretar din Ministerul Tineretului a demisionat după ce a fost prins băut la volan

Un secretar din Ministerul Tineretului a demisionat după ce a fost prins băut la volan

Secretarul de stat Oltean Csongor (UDMR) din Ministerul Tineretului a demisionat după ce a fost prins băut la volan, a anunțat liderul UDMR Kelemen Hunor. Csongor Oltean este și preşedintele Conferinței Tineretului Maghiar din România și vicepreședinte executiv al UDMR.

”Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Oltean Csongor a fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului. În urma acestui incident el și-a depus demisia, pe care am acceptat-o, și i-am transmis-o premierului”, a spus Kelemen Hunor.

”Gestul lui Oltean Csongor este inacceptabil, el și-a asumat răspunderea pentru acesta. Nu intenționăm să facem alte comentarii în acest caz”, a mai scris liderul UDMR în postarea de pe Facebook.

Csongor Oltean a confirmat și el informațiile:

”Azi dimineață am fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului. Nu am nici-o scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea. Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcția publică și nu doresc să transmit un mesaj greșit tinerilor. Drept urmare, primul lucru azi dimineață a fost să-mi depun demisia din funcția de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS