10.8 C
Craiova
duminică, 17 octombrie, 2021
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) ”Ce conține vaccinul?” - tema principală a campaniei de informare

(VIDEO) ”Ce conține vaccinul?” – tema principală a campaniei de informare

-

Premierul Florin Cîțu a lansat astăzi campania de comunicare „Împreună învingem pandemia! Ce conține vaccinul?”, realizată de Guvern, cu sprijinul UNICEF și al organizațiilor partenere.

„Fiecare român care nu s-a vaccinat ar trebui să se gândească la ce-i lipsește, la cum i se va schimba viața dacă s-ar vaccina. De ce vă este dor, astfel încât să aveți viața de dinainte de pandemie. Sunteți părinte, știți foarte bine cât de greu a fost anul trecut, în care a trebuit copiii să stea acasă un an de zile, cu școala închisă. Vreți să vă vedeți părinții mai des, să mergeți în concediu dar aveți temeri? Soluția este să vă vaccinați.

11 sporturi au fost realizate de Guvern pentru noua campanie de vaccinare. Aceasta se axează acum pe modalitățile prin care ne putem întoarce la normalitatea de care am fost privați în ultimul an.

Unul dintre spoturi îl are ca personaj principal pe Florin Cîțu, dar acesta va fi promovat doar pe pagina personală de socializare.

În cadrul campaniei de comunicare vor fi difuzate, cu sprijinul mass-media, 11  spoturi: trei cu o abordare generală și opt care țintesc diferite categorii sociale precum elev, bunică, mamă, turist, tânăr.

Primele patru spoturi difuzate în următoare lună sunt disponibile aici:

Campania de informare a fost realizată fără costuri din partea Guvernului, conceptul creativ și producția fiind donate de partenerii campaniei. Spoturile vor fi difuzate o perioadă de șase luni cu sprijinul mass-media și al Consiliului Național al Audiovizualului, iar în mediul online, promovarea va fi realizată de compania Google.

Avem nevoie de toată lumea în această campanie. Oricine poate convinge pe altcineva să se vaccineze. Este un efort al nostru, al tuturor, doar împreună învingem această pandemie. Ne vaccinăm în număr cât mai mare și ne recâștigăm viața dinainte. România, hai că se poate!”, a punctat prim-ministrul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Arhiepiscopia Tomisului anunţă că pot fi făcute donații prin...

Arhiepiscopia Tomisului a anunţat sâmbătă că pot fi trimise pomelnice prin PayPal şi în cadrul donaţiei pot fi incluse câteva nume pentru a fi pomenite la slujbe.

ȘTIRI GdS