18.1 C
Craiova
marți, 28 septembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateLiviu Dragnea rămâne în închisoare

Liviu Dragnea rămâne în închisoare

Cererea lui Liviu Dragnea de eliberare condiționată a fost respinsă definitiv de judecătorii Tribunalului București care au apreciat ca nefondată contestația depusă.

„Respinge contestația formulată de contestatorul Dragnea Nicolae Liviu ca nefondată. Admite contestația formulată de PÎCCJ -DNA împotriva sentinței, pe care o desființează în parte, în sensul că propunerea sau cererea de liberare condiționată va putea fi reînnoită dupa 27.08.2021. Definitivă”, se arată în minută.

Judecătoria Sectorului 5 a respins, la finalul lunii aprilie, cererea de eliberare condiționată a fostului lider PSD, ca fiind neîntemeiată.

Liviu Dragnea avea de partea sa, la data judecării pe fond, la Judecătoria Sectorului 5, avizul favorabil privind reabilitarea, acordat de Penitenciarul Rahova, unde ispășește pedeapsa, precum și decizia definitivă a magistraților, care i-au dat dreptate fostului președinte al PSD în dosarul în care a cerut recunoașterea a 49 de zile de muncă în perioadele 2 iulie 2020 – 15 septembrie 2020 şi 16 septembrie 2020 – 28 ianuarie 2021, cât timp dreptul la muncă i-ar fi fost încălcat.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:05

(VIDEO) Femeie atacată de un motociclist, nervos că nu...

Șefa unei benzinării din nordul Londrei în vârstă de...

ȘTIRI GdS