10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCîțu, reacție nervoasă la adresa jurnaliștilor: ”Presa nu s-a civilizat în 30 de ani trecuți de la Revoluție”

Cîțu, reacție nervoasă la adresa jurnaliștilor: ”Presa nu s-a civilizat în 30 de ani trecuți de la Revoluție”

Premierul Florin Cîțu a refuzat, miercuri, să facă declarații după prezentarea Programului Național de Redresare și Reziliență în Parlament. Iritat de insistențele presei, premierul le-a spus jurnaliștilor că nu s-au „civilizat în 30 de ani trecuți de la Revoluție”.

Jurnaliștii i-au cerut premierului să le răspundă la întrebari și i-au spus că astfel de imagini erau filmate doar pe timpul când Liviu Dragnea era președintele Camerei Deputaților și refuza să facă declarații. În acest context, Florin Cîțu a replicat:

„Nu v-ați civilizat în 30 de ani trecuți de la Revoluție. În orice țară civilizată, declarațiile se dau într-un cadru organizat. Vă aștept la Guvern pentru conferințe”, a spus premierul.

Premierul Florin Cîțu a prezentat Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) în Parlament însă, la finalul ședinței, a refuzat să facă declarații de presă și să răspundă la întrebările reporterilor. PNRR trebuie prezentat la Bruxelles până la finalul lunii mai. Planul a creat tensiune între opoziție și putere, dar și în interiorul Coaliției.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS