11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAtenție, șoferi! Trafic îngreunat din cauza unui accident pe calea ferată

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat din cauza unui accident pe calea ferată

În această dimineață, circulația rutieră pe sensul Găneasa către Caracal se desfășoară cu dificultate în urma unui accident pe calea ferată. Un autotren condus de un bărbat de 51 de ani a fost acroșat de un tren ce circula din directia Piatra-Olt catre Slatina.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Olt, la data de 22 mai, ora 04.30 Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 64 pe raza orașului Piatra-Olt.

Poliţiştii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la fața locului, unde, la trecerea la nivel cu calea ferata Piatra-Olt – Slatina a fost găsit un autotren avariat ce a fost acroșat de un tren ce circula din directia Piatra-Olt catre Slatina, fără a rezulta victime omenești.

Potrivit sursei citate, conducătorul auto, un bărbat de 51 de ani din municipiul Râmnicu-vâlcea, județul Vâlcea a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional fiindu-i reținut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Circulația rutieră pe sensul Găneasa către Caracal se desfășoară pe un singur sens.

De asemenea,poliția recomandă ruta alternativa Găneasa-Slătioara-Piatra-Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS