8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProgramul ”Litoralul pentru toți” 2021 debutează vineri

Programul ”Litoralul pentru toți” 2021 debutează vineri

Programul ”Litoralul pentru toți” 2021 a debutat vineri, cu tarife ce pornesc de la 40 de lei pe noapte, iar până acum s-au înscris 54 de hoteluri pentru perioada 21 mai – 20 iunie, anunță Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), citată de Hotnews.

Până în prezent, 54 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc al Mării Neagre vor participa la acest program, punând la dispoziția turiștilor aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte.

Românii care merg în stațiunile romanești de la Marea Neagră până pe 20 iunie se pot caza cu tarife reduse, plătind de la 40 de lei de noapte prin programul „Litoralul pentru toți”, aflat la a 38-a ediție.

“În ciuda dificultăților pe care le întâmpină sectorul turistic, puternic afectat de efectele economice provocate de apariția virusului Sars-Cov-2, continuăm tradiția instituită în urmă cu 19 ani de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a petrece o vacanță la malul mării la tarife mult reduse”, afirmă Dragoș Răducan, prim-vicepreședintele executiv FPTR.

Potrivit sursei citate, tarifele prin programul “Litoralul pentru Toți” sunt cu până la 65% mai mici față de cele din vârf de sezon. Tariful pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei, cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziționat la un hotel de 3 stele din stațiunea Neptun si costă 80 lei/noapte pentru 2 persoane.

La polul opus, se află stațiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele 2 persoane vor plati pentru un sejur de minim 5 nopți, care include cazare cu servicii de masa ultra all-inclusive, 520 lei/ noapte.

Turiștii care vor să se cazeze în stațiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru 2 persoane, pachete de minim 4 nopți.

Lista hotelurilor înscrise în program poate fi consultată aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS