8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO nouă acțiune de vaccinare în cele două centre din mall și Parcul Central

O nouă acțiune de vaccinare în cele două centre din mall și Parcul Central

Campania de vaccinare continuă și în acest final de săptămână în municipiul Târgu Jiu. Este vorba de vaccinarea fără programare în cele două centre temporare care vor funcționa sâmbătă și duminică la mall, respectiv în Parcul Central din municipiu.

Centrul de la mall-ul din municipiu va fi găzduit de locul de joacă. De asemenea, punctul de vaccinare din Parcul Central va avea sediul în foișorul de lângă Poarta Sărutului. Campania de vaccinare din municipiul Târgu-Jiu este organizată pe 22 – 23 mai, în Parcul Central din Târgu Jiu, între orele 9.00-20.00 și în Mall Shopping City, între orele 10.00-21.00.

La campania de săptămâna trecută au fost vaccinate peste 300 de persoane. Acestea au fost programate la rapel în cele trei centre din municipiu. Este vorba de centrele de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, Școala numărul 12 și Stadionul Municipal.

106.000 persoane vaccinate

În Gorj au fost vaccinate peste 106.000 de persoane. Peste 48.000 sunt și cu a doua doză.

„Revenirea la o viață normală și reducerea până la eliminarea în totalitatea a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 reprezintă principala noastră prioritate. Dăm din nou liber la vaccinare gorjenilor care doresc să o facă! Fără programare, doar cu buletinul, dar cu respectarea normelor în vigoare! Campania de vaccinare din municipiul Târgu-Jiu este organizată pe 22 – 23 mai, în Parcul Central din Târgu Jiu, între orele 9.00-20.00 și în Mall Shopping City, între orele 10.00-21.00. Mulțumiri pentru sprijinul acordat acestei campanii adresez în special cadrelor medicale care se vor afla la cele două centre, Direcției de Sănătate Gorj și Ministerului de Interne. Gorjenii au demonstrat că sunt #responsabili, acum e rândul nostru, al autorităților, să venim în sprijinul lor și să le oferim încă o șansă la normalitate. Așadar, facem încă un pas spre normalitate și învingem pandemia împreună,”, a declarat Corneliu Răducan Morega, prefectul județului Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS