19.4 C
Craiova
duminică, 20 iunie, 2021
Știri de ultima oră Actualitate Programul ”Litoralul pentru Toți” începe pe 21 mai

Programul ”Litoralul pentru Toți” începe pe 21 mai

Românii pot petrece un sejur pe litoralul românesc cu tarife pornind de la 40 de lei pe noapte, prin programul ”Litoralul pentru Toţi”, care se desfăşoară în perioada 21 mai – 20 iunie.

Până în prezent, 54 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc al Mării Negre vor participa la acest program, punând la dispoziţia turiştilor aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte, a anunţat luni Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), potrivit News.ro.

Românii pot petrece un sejur pe litoralul românesc cu tarife pornind de la 40 de lei pe noapte prin programul ”Litoralul pentru Toţi”, care se desfăşoară în perioada 21 mai – 20 iunie 2021, anunţă Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Până în prezent, un număr de 54 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoralul românesc al Mării Neagre vor participa la acest program, punând la dispoziţia turiştilor aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte, arată FPTR.

Cei care merg în staţiunile româneşti de la Marea Neagră până pe 20 iunie se pot caza cu tarife mai mici cu 65% decât în sezon. Programul “Litoralul pentru toţi” este la cea de-a 38-a ediţie şi este lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

La fel ca în anii trecuţi, sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă de către cei care nu le-au consumat încă. Detaliile privind hotelurile incluse în programul “Litoralul pentru Toţi” se găsesc pe site-ul FPTR. Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât şi prin intermediul agenţiilor de turism.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Euro 2020 / Spania, ținută în șah de Polonia....

Spania și Polonia au remizat, scor 1-1, în partida...

ȘTIRI GdS

O mașină care participa la un concurs off-road a...

O mașină a fost luată de ape în județul Covasna, în timpul unui concurs auto off-road. Din primele date în mașină erau două persoane, dintre...

63 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, confirmate...

3 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, confirmate în ultimele 24 de ore. România rămâne în întregime în scenariul verde

34.000 de absolvenţi de liceu din acest an nu...

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că 34.000 de absolvenţi de liceu din acest an nu s-au înscris la examenul de bacalaureat, dar şi...

O craioveancă a fost găsită decedată în propria locuință

O craioveancă a fost găsită decedată în propria locuință. A fost nevoie de pompieri ca să spargă ușa de la apartament. Deblocare acces locuinta...