9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Ministrul Sănătății: Trebuie să menținem ritmul de vaccinare ridicat

(VIDEO) Ministrul Sănătății: Trebuie să menținem ritmul de vaccinare ridicat

-

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat, vineri, că s-a dorit depăşirea pragului de 100.000 de persoane vaccinate în 24 de ore şi se doreşte menţinerea acestui ritm susţinut şi chiar depăşirea lui. Ministrul a participat la deschiderea primului centru de vaccinare drive-thru din Timișoara. Potrivit ministrului, doar vaccinarea poate asigura revenirea la viaţa de dinainte de pandemie. Ioana Mihăilă a lăudat implicarea medicilor de familie în campania de vaccinare și în general activitatea cadrelor medicale din Timișoara în lupta împotriva pandemiei.

”Vestea bună este că ieri au fost un pic peste 100.000 de persoane vaccinate. Acesta este un ritm pe care am dorit să-l atingem, dorim să-l menţinem şi, de ce nu, dorim să-l depăşim. Acest ritm susţinut de vaccinare a fost atins prin forturi combinate ale personalului medical, căruia ţin să-i mulţumesc că, după acest efort pe care l-a depus în spitale, continuă să facă eforturi şi să vină să vaccineze, este rezultatul dorinţei voastre de a veni să vă vaccinaţi şi în colaborare cu autorităţile locale acum sunt din ce în ce mai multe posibilităţi de vaccinare”, a declarat, vineri, la Timişoara, Ioana Mihăilă.

Ministrul Sănătăţii  apreciat că există toate ”premisele care ne arată că ritmul de vaccinare poate fi susţinut şi crescut şi cu ajutorul lui vom putem reveni la viaţa de dinainte de pandemie cât de curând”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:18

(VIDEO) Craiovean, reținut pentru furt calificat

Un craiovean de 20 de ani a fost reținut,...

ȘTIRI GdS