11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDonald Trump și-a lansat o nouă platformă de comunicare

Donald Trump și-a lansat o nouă platformă de comunicare

Donald Trump și-a lansat o nouă platformă de comunicare, cu sloganul ”Save America” (Salvați America). Fostul președinte american nu mai are acces la Twitter, Facebook și YouTube după violențele de la Capitoliu provocate de suporterii săi în ianuarie, informează News.ro.

De atunci, fostul lider de la Casa Albă și-a transmis mesajele prin intermediul unor comunicate de presă, care vor fi găzduite de noul website. După modelul rețelelor sociale, utilizatorii vor putea aprecia postările și le vor putea redistribui pe Twitter și Facebook, deși Trump a susținut că aceste platforme sunt plictisitoare.

Lansarea vine cu o zi înainte ca reprezentanții Facebook să ia o decizie cu privire la interdicția impusă fostului președinte american. Practic, Facebook va decide dacă interdicția rămâne definitivă așa cum s-a întâmplat cu Twitter sau fostul lider va putea reveni la un moment dat pe rețeaua socială.

Consilierii fostului președinte anunțau din luna martie că Trump își va lansa propria platformă, însă acest proiect mai are de așteptat.

Noul website este conceput de Campaign Nucleus, o companie din domeniul digital creată de fostul manager de campanie al președintelui, Brad Parscale. Câteva postări publicate deja reiau acuzațiile din ianuarie cu privire la așa-zisa fraudare a alegerilor prezidențiale de anul trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS