11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate300 de sectoare de plajă igienizate au fost predate operatorilor privaţi

300 de sectoare de plajă igienizate au fost predate operatorilor privaţi

Apele Române Dobrogea-Litoral a predat operatorilor 300 de sectoare de plajă pe care a efectuat timp de mai mult de două luni o serie de operaţiuni de colectare a deşeurilor, lucrări de nivelare şi afânare, precum şi de curăţare a liniei ţărmului de alge.

„De mâine, începe sezonul estival. 300 de sectoare de plaje au fost predate operatorilor de către Apele Române Dobrogea-Litoral în urmă cu mai bine de două săptămâni. (…) Timp de mai bine de două luni, colegii de la Apele Române Dobrogea-Litoral au efectuat în acest zone mai multe operaţiuni specifice de colectare a deşeurilor, lucrări de nivelare şi afânare, precum şi de curăţare a liniei ţărmului de alge.

Rezultatele sunt semnificative: 300 de tone de deşeuri de pe întregul litoral românesc; 2.000 de tone de nisip care a fost reintegrat în profilul plajei şi depus în zonele deficitare”, notează compania pe pagina sa de Facebook.

Porţiunile de plajă se regăsesc pe trei tronsoane: Tronsonul 1 – Corbu – Năvodari – Constanţa, Tronsonul 2 – Agigea – Eforie Nord – Eforie Sud – Tuzla – Costineşti şi Tronsonul 3 – 23 August – Olimp – Neptun – Jupiter – Venus – Saturn – Mangalia – 2 Mai – Vama Veche.

„Pe suprafeţele necontractate, operaţiunile de pregătire a plajelor vor continua”, dă asigurări Apele Române Dobrogea-Litoral.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS