19.7 C
Craiova
marți, 28 septembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateFemeia care a accidentat mortal două fete pe trotuar în Capitală, trimisă în judecată

Femeia care a accidentat mortal două fete pe trotuar în Capitală, trimisă în judecată

Femeia care a accidentat mortal două fete în zona Andronache din Capitală a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, relatează Agerpres.

Ea este acuzată de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 transmis, joi, Agerpres, procurorii au dispus trimiterea în judecată a unei persoane cercetate sub măsura preventivă a arestului la domiciliu sub aspectul săvârşirii în concurs real a infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

„În fapt, s-a reţinut că la data de 27 februarie, în jurul orelor 15,35, inculpata a condus autovehiculul marca Mercedes Benz GLA, pe str. Fructelor din Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, dinspre str. Gherghiţei către str. Menţiunii, având o îmbibaţie alcoolică de 1,25 g/l alcool pur în sânge, iar când a ajuns la intersecţia cu str. Menţiunii a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, accelerând în loc să frâneze, şi a pătruns pe trotuarul din dreptul imobilului cu nr. 176, unde a accidentat mortal o persoană vătămată în vârstă de şase ani şi o persoană vătămată în vârstă de 20 de ani, acestea din urmă aflându-se aşezate pe bordură, a rupt stâlpul de beton de susţinere a iluminatului public şi s-a oprit în gardul imobilului cu nr. 176″, se precizează în comunicatul citat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

84 de braşoveni, victimele unei reţele de trafic de...

Un număr de 84 de cetăţeni, între care patru...

ȘTIRI GdS