11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDiana Șoșoacă vrea pistol şi bodyguarzi!

Diana Șoșoacă vrea pistol şi bodyguarzi!

Senatoarea Diana Șoșoacă a anunțat marţi seară că a depus plângere împotriva președintei Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, pentru că ar fi fost bătută. „Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă și o să solicit pază non-stop”, a declarat Șoșoacă, citată de hotnews.

„În acest context, îmi voi lua inclusiv permis de port-armă și o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României ești bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democrație decât în România de o mie de ori! Și în China e democrație!”, a spus Diana Șoșoacă, potrivit Mediafax.

Ea afirmă că a depus plângere penală împotriva președintei Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, împotriva „senatorului care m-a lovit cu pumnul în piept” și a doi angajați ai Senatului.

Diana Șoșoacă a provocat, din nou, un scandal în Parlament, după ce a intrat cu forța în Comisia Juridică, unde a fost invitată pentru a fi audiată înainte de a fi sancționată pentru comportamentul din Senat. Scandalul a pornit după ce președintele comisiei i-a cerut senatoarei să poarte mască.

Senatoarea a intrat cu forța în sală, păzită de doi angajați ai Senatului, și a susținut că „s-a dat ordin să fie bătută”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS