29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateViaţa bate filmul. O femeie a descoperit în ziua nunţii fiului că nora sa e, de fapt, fiica pierdută cu ani în urmă

Viaţa bate filmul. O femeie a descoperit în ziua nunţii fiului că nora sa e, de fapt, fiica pierdută cu ani în urmă

O femeie din China a trăit şocul vieţii sale când a descoperit, în ziua nunţii fiului său, că nora ei este, de fapt, fiica pe care o pierduse în urmă cu ani de zile. Evenimentul s-a petrecut pe 31 martie, în Suzhou, provincia chineză Jiangsu, relatează NYPost, citând Oriental Daily.

Mama ginerelui a observat un semn din naştere pe mâna noii sale nore. Acesta era foarte asemănător cu semnul din naştere al unei fiice pierdute cu mult timp în urmă. După ce a văzut semnul, femeia s-a apropiat de părinţii miresei şi i-a întrebat dacă au adoptat-o, cumva, pe fiica lor. Familia miresei a fost uimită de întrebare, pentru că femeia nu ar fi avut de unde să ştie acest lucru. Însă au confirmat că fata a fost adoptată după ce au găsit-o pe marginea unui drum în urmă cu mulţi ani.

La auzul poveştii, mireasa a izbucnit în lacrimi şi a descris ulterior momentul în care şi-a întâlnit mama biologică drept „o fericire mai mare decât ziua nunţii în sine”.

Dar povestea nu s-a încheiat acolo. Descoperirea a pus nunta sub semnul întrebării, deoarece mireasa s-ar fi căsătorit, practic, cu fratele său. Însă mama a spus că nu există un motiv de drept pentru anularea nunţii pentru că ginerele a fost adoptat de această după ce şi-a pierdut orice speranţă că îşi va găsi vreodată fiica dispărută pe care a căutat-o ani întregi. Astfel că nunta a continuat, pentru că mirii nu erau, din punct de vedere biologic, fraţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS