17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Klaus și Carmen Iohannis au mers la slujba de Înviere la o biserică din centrul Sibiului

(VIDEO) Klaus și Carmen Iohannis au mers la slujba de Înviere la o biserică din centrul Sibiului

-

Președintele Klaus Iohannis petrece Paștele acasă, la Sibiu. El a mers sâmbătă seară la slujba de Înviere împreună cu soția sa, la o biserică din centrul Sibiului.

Klaus și Carmen Iohannis au ajuns la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Piața Mare din Sibiu în jurul orei 21.00. Cei doi au intrat în piață purtând măști de protecție și ținându-se de mână și au mers spre grupul de ziariști care îi așteptau, președintele transmițând un scurt mesaj, conform presei locale.

”Tuturor creștinilor care acum serbează Învierea Domnului le doresc sărbători binecuvântate, Christos a Înviat, Kellemes húsvéti ünnepeket, Frohe Ostern! La mulți ani!”, a urat Klaus Iohannis, potrivit publicației Turnul Sfatului.

Sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite

În mesajul transmis anterior cu ocazia Paştelui Catolic, şeful statului a subliniat că traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră şi ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăşi cu bine aceste momente grele. Acesta și-a exprimat convingerea că sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite şi ne vom putea reîntâlni, în siguranţă, cu toţi cei apropiaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiova: Doi tineri, reținuți pentru vânzarea de substanțe psihoactive

Doi tineri au fost reținuți pentru vânzarea de substanțe...

ȘTIRI GdS