10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRaluca Turcan, amendată pentru că nu a purtat masca de protecție

Raluca Turcan, amendată pentru că nu a purtat masca de protecție

Raluca Turcan a fost amendată de poliție, joi, pentru nepurtarea măștii de protecție, după ce Ministrul Muncii s-a înghesuit într-o remorcă cu opt persoane, între care și un minor. Raluca Turcan și alte cinci persoane au fost amendate cu 3.000 de lei în total pentru că nu purtat mască, au declarat surse oficiale pentru G4Media.ro.

Informația a fost confirmată de Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu, printr-un comunicat oficial, în care nu precizează însă și numele persoanelor care au primit amendă.

Comunicatul oficial:

În urma apariției în mediul on-line a unor imagini în care sunt înfățișate mai multe persoane care nu poartă masca de protecție în timp ce se află în bena unui autovehicul, polițiștii sibieni s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor efectuate au fost identificate 6 persoane de sex feminin, care au fost sancționate contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020.

Astfel, polițiștii au reținut că la data de 27 martie 2021, aflându-se în bena unui autoturism, respectivele persoane nu au purtat masca de protecție individuală, nerespectând astfel măsurile de protecție a vieții și pentru limitarea efectelor tipului de risc produs asupra sănătății persoanelor în contextul stării de alertă instituită la nivel național pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2, fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.000 lei in conformitate cu art. 65 lit. h din Legea 55/2020.

Raluca Turcan a solicitat, miercuri, să fie amendată, după ce premierul Cîțu și ministrul de Interne, Lucian Bode, i-au solicitat acest lucru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS