24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitate28.000 de euro pentru greviștii de la metrou

28.000 de euro pentru greviștii de la metrou

Jandarmeria București a aplicat amenzi în valoare totală de 125.000 de lei (aproape 28.000 de euro) sindicaliștilor greviști de la metrou.

„Încă de la prima oră am direcţionat efectivele disponibile către staţiile de metrou, pentru a veni în sprijinul atât al cetăţenilor, cât şi în cel al protestatarilor care desfăşoară acea activitate. Prin elementele noastre de dialog, am asigurat o comunicare permanentă cu oamenii din subteran. Suntem acolo pentru prevenirea incidentelor şi le-am recomandat să respecte măsurile de protecţie sanitară, pentru că nu trebuie pierdut din vedere acest lucru foarte important, sănătatea individuală şi colectivă.

Avem o situaţie de aplicare a sancţiunilor contravenţionale până la acest moment, este vorba despre 23 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 125.000 de lei. Practic, nu trecem cu vederea încălcările legii. Amenzile sunt şi pentru participanţi, dar şi pentru organizatori.

Nu poate fi vorba de întreruperea acestei adunări publice, această adunare publică este momentan paşnică şi nu putem să intervenim şi să întrerupem desfăşurarea acestei activităţi”, a declarat locotenentul Alex Iacob, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS