11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProgramul Rabla pentru electrocasnice va avea un buget record de 75 de milioane de lei

Programul Rabla pentru electrocasnice va avea un buget record de 75 de milioane de lei

Programul Rabla pentru electrocasnice va avea un buget record de 75 milioane lei. Acesta va include echipamente precum mașini de spălat, frigidere, televizoare, laptopuri și tablete, a anunțat marți ministrul Mediului.

Nu au fost comunicate valorile voucherelor, însă în trecut au fost cuprinse între 200 și 500 lei. Programul ar trebui să înceapă în ultima săptămână din aprilie și să aibă peste 50.000 de beneficiari, potrivit HotNews.

„Bugetul alocat este cel mai mare de până acum“

”Continuăm programul Rabla pentru electrocasnice. Bugetul alocat este cel mai mare de până acum: 75 de milioane de lei. Aplicația informatică este în fază finală și trebuie să asigure derularea optimă a procesului de înscriere și de solicitare a voucherelor.

Sunt incluse în program și echipamentele care erau și anul trecut

El a adăugat că sunt incluse în program și echipamentele care erau și anul trecut: frigidere, congelatoare, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, TV-uri, laptopuri, tablete și aparate de aer condiționat.

Când un beneficiar se înscrie în program, sistemul va genera un cod de voucher și în perioada de 15 zile după ce va primi acest cod, omul se va putea prezenta la comerciant pentru a face achiziția, a mai spus ministrul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS