14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
ActualitateCîțu îi dă termen lui Voiculescu să facă raport cu măsurile pentru...

Cîțu îi dă termen lui Voiculescu să facă raport cu măsurile pentru valul 3 al pandemiei

Premierul Florin Cîțu a anunțat miercuri că a cerut Ministerului Sănătății ca săptămâna viitoare să prezinte un raport cu măsurile luate, începând din decembrie, pentru pregătirea valului al treilea al pandemiei. El mai spune că i-a cerut lui Vlad Voiculescu să organizeze săptămânal conferințe de presă despre evoluția pandemiei.

Anunțul lui Cîțu vine în contexttul ultimul scandal legat de Ministerul Sănătății, respectiv că personalul din centrele de vaccinare nu a fost plătit timp de două luni. Vlad Voiculescu a susținut că vina este a unui funcționar care nu a făcut adresă în acest sens către Ministerul Finanțelor

„Am cerut Ministerului Sănătății ca până săptămâna viitoare să prezinte un raport cu acțiunile luate începând din decembrie pentru pregătirea valului 3 al pandemiei”, a anunțat premierul la finalul ședinței de guvern, precizând că a cerut o situație și Comitetului de coordonare a vaccinării.

Cîțu a mai spus că „ar fi important” ca Ministerul Sănătății să aibă săptămânal conferințe de presă în care să fie prezentate evoluția pandemiei, așa cum CNCAV organizează astfel de conferințe în fiecare zi de marți. „Sper ca de săptămâna viitoare să fie conferințe de presă și la Ministerul Sănătății”, a adăugat premierul.

Anunțul lui Cîțu vine în contexttul ultimul scandal legat de Ministerul Sănătății, respectiv că personalul din centrele de vaccinare nu a fost plătit timp de două luni. Vlad Voiculescu a susținut că vina este a unui funcționar care nu a făcut adresă în acest sens către Ministerul Finanțelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Articole similare