21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVIDEO: Un șofer Uber, hărțuit de două femei care nu voiau să poarte mască

VIDEO: Un șofer Uber, hărțuit de două femei care nu voiau să poarte mască

-

Când Subhakar Khadka a emigrat în California, în urmă cu șapte ani, visa la o viață simplă și un mod de a-și câștiga traiul în așa fel încât să-și poată aduce familia din Nepal. Așa se face că bărbatul în vârstă de 32 de ani a devenit șofer Uber. Din cauza pandemiei de coronavirus, Subhakar Khadka a fost nevoit să facă față unor situații conflictuale, relatează CNN. Recent, două femei l-au hărțuit pe șoferul Uber pentru că nu doreau să poarte mască de protecție.

Incidentul a degenerat, iar cele două agresoare riscă acum să fie puse sub acuzare. Poliția din San Francisco a identificat două din cele trei femei care făcuseră comanda la Uber: Arna Kimiai și Malaysia King, amândouă în vârstă de 24 de ani.

Khadka a povestit că le-a luat pe cele trei femei duminică, 7 martie, în jurul prânzului.

Șoferul a observat că una dintre pasagere nu poartă masca sanitară și a oprit la o benzinărie pentru ca femeia să își cumpere una, ceea ce s-a și întâmplat. Însă șoferul era deja deranjat de comportamentul femeilor, astfel încât le-a transmis clientelor că pune capăt cursei și se retrage acasă.

Decizia sa le-a înfuriat pe femei și lucrurile au degenerat. Incidentul a fost filmat de șofer cu telefonul. În imagini se observă cum una dintre femei, Kimiai, își dă masca jos, înjură și începe să tușească în direcția șoferului. Cealaltă femeie, King, se aude spunând: ”Am covid” și își dă masca jos. Femeile au încercat să-i smulgă telefonul, în timp ce șoferul strigă la ele să nu-i atingă proprietatea.

În luna mai a anului trecut, Uber le-a cerut șoferilor să publice în aplicație fotografii în care să demonstreze că poartă masca sanitară. Obligația de a purta mască este valabilă și pentru clienți. Una dintre femei a fost deja reținută pentru agresiune și încălcarea normelor sanitare, în timp ce cealaltă a transmis că ar urma să se predea autorităților.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:16

(VIDEO) Continuă căutarea persoanei căzute în râul Olt

Căutarea persoanei căzută în râul Olt, în zona barajului...

ȘTIRI GdS