7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCorpul de Control al premierului, în control la Ministerul Sănătății

Corpul de Control al premierului, în control la Ministerul Sănătății

Corpul de Control al premierului va merge în control la Ministerul Sănătății după ce, săptămâna trecută, DSP Vrancea a contestat numărul de 20 de teste publicat de minister, susținând că s-au făcut 40.

Ulterior, Ministerul Sănătății a precizat că nu toate datele au fost extrase din platforma STS din cauza unor probleme tehnice și a revenit cu datele corecte.

„Am avut o discuție cu șeful Corpului de control în această dimineață. Se autosesizează să vadă dacă au fost respectate toate – legislația, avizele, dacă au fost luate și așa mai departe”, a declarat astăzi premierul Florin Cîțu.

„Este vorba despre publicarea unor informații care țin de mai multe instituții și atunci, natural, trebuia să existe și avizul acelor instituții”, a explicat șeful executivului.

„Orice asumpție că lucrurile n-ar fi în regulă este nelalocul ei. Repet, nu există niciun motiv pe lumea asta, niciun motiv pentru care numărul de teste dintr-un județ să fie un lucru secret sau numărul de vaccinări”, a replicat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Ministerul Sănătății a publicat joi, în premieră, date referitoare la pandemie și vaccinare: pentru prima dată, am…

Posted by Vlad Voiculescu on Monday, March 8, 2021

Ministrul a precizat ulterior, într-o postare pe Facebook, că nu există niciun conflict între el și și premierul Florin Cîțu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS