17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAnchetă la spital, după dispariţia lănţişorului din aur al unui pacient mort de Covid

Anchetă la spital, după dispariţia lănţişorului din aur al unui pacient mort de Covid

Poliţiştii orădeni desfășoară o anchetă la Spitalul Municipal Oradea, la solicitarea managerului unităţii, după ce rudele unui pacient COVID decedat au reclamat că acestuia i-a dispărut lănţişorul din aur, pe care voiau să-l păstreze ca amintire, informează adevărul.ro.

Incidentul a fost făcut public, la sfârşitul săptămânii trecute, chiar de un angajat al spitalului.

Pacientul fusese internat în 7 februarie, iar în data de 13 februarie s-a constatat că lanţul din aur a dispărut din cutia de valori unde era păstrat, dispariţia fiind sesizată de familia defunctului, care intenţiona să păstreze obiectul ca amintire.

Potrivit sesizării transmise publicaţiei locale ebihoreanul.ro, în ultima perioadă au mai dispărut din cutia de valori obiecte personale ale pacienţilor, între care un telefon, fiind bănuite mai multe infirmiere, care ar urma să fie concediate.

Managerul Spitalului Municipal, Laurenţiu Chiană, a confirmat existenţa unei anchete care vizează dispariţiile unor bunuri ale pacienţilor, recunoscând că există „erori grave” în procedurile de preluare şi păstrare a obiectelor personale predate de bolnavi.  

Mai multe informații despre acest caz poți citi aici

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS