12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVărul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, condamnat la închisoare pentru agresiune sexuală

Vărul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, condamnat la închisoare pentru agresiune sexuală

Vărul reginei Elisabeta, Simon Bowes-Lyon, a fost condamnat la 10 luni de închisoare după ce a agresat sexual o femeie în castelul său din Scoția. Acesta, în vârstă de 34 de ani, a recunoscut că a intrat forțat în camera femeii care dormea ​​la Castelul Glamis din Angus și a agresat-o.

Potrivit anchetei, Simon Bowes-Lyon a împins-o în pat și în perete, i-a atins zone intime și a încercat să-i ridice cămașa de noapte, scena atacului durând 20 de minute. În cele din urmă, femeia a reușit să-l scoată din camera ei, potrivit The Independent.

După ce a pledat vinovat, a spus că îi este foarte rușine

După ce a pledat vinovat luna trecută, Bowes-Lyon, care este contele de Strathmore și vărul de gradul doi al reginei Elisabeta, a spus că îi este foarte rușine pentru că a provocat „o astfel de suferință” unui oaspete. El a spus că a „băut în exces” în noaptea atacului. Acesta a adăugat că asta nu este o scuză pentru ceea ce a făcut.

„Nu credeam că sunt capabil să mă comport așa cum am făcut-o, dar îmi asum responsabilitatea”, a spus el.

Castelul Glamis este casa conților de Strathmore și Kinghorne, familia din care a făcut parte regina mamă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS