5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIes la iveală salariile de la ISU Dobrogea, după incendiul de la Constanța

Ies la iveală salariile de la ISU Dobrogea, după incendiul de la Constanța

Tabelul salariilor aferent lunii 2021 ne arată că ofțerii ISU Dobrogea cu funcții de comandă au venituri nete cuprinse între 3.055 și 7.527 de lei. În plus, ofițerii fără funcții de conducere au salarii nete cuprinse între 2.591 si 7.443 de lei.

Mai mulți pompieri de la ISU Dobrogea sunt cercetați disciplinar în momentul de față după o intervenție la un incendiu din Constanța, unde o femeie de 57 de ani a murit pe 16 februarie după ce a căzut de la etajul 6 al blocului în care locuia. Faptul s-a petrecut chiar sub ochii angajaților ISU Doborgea, care veniseră la intervenție fără scară și saltea de salvare.

Revenind la veniturile salariale, maiștrii militari câștigă între 1.845 si 4.538 de lei, iar subofițerii au remunerații lunare de 499 – 6.326 de lei. Conform notei ISU Dobrogea, in valorile maxime ale veniturilor salariale nete, pot fi incluse si veniturile acordate in baza unor Hotarari Judecatoresti sau ca urmare a recalcularii unor diferente neacordate din lunile precedente.

In schimb, in declaratiile de avere postate pe site-ul institutiei au fost sterse veniturile salariale, conform ziare.com.

Conform raportului, IGSU, s-a dispus efectuarea cercetarii disciplinare in cazul a trei ofiteri cu functii de conducere. Masura a fost luata deoarece gravitatea faptelor savarsite impune sanctiuni mai aspre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS