10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePolitizarea Apelor Române: Fosta chelneriţă angajată inginer a demisionat

Politizarea Apelor Române: Fosta chelneriţă angajată inginer a demisionat

-

Fosta chelnăriţă care fusese angajată la Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad a demisionat, scriu jurnaliștii de la Recorder. Postul inginerului Gabi Musteaţă, care s-a opus angajărilor politice şi a vorbit cu jurnaliştii a fost desfiinţat, acesta fiind lăsat să plece după o experienţă de 25 de ani. Singurul care a rămas în funcţie este directorul Petru Avram, vicepreşedinte PNL Iaşi.

Potrivit surselor Recorder, fosta chelneriță angajată inginer la Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad și-a dat demisia după apariția materialului publicației.

Gabi Musteață, inginerul care s-a opus angajărilor politice și a avut curajul să vorbească despre acest flagel, a plecat și el din instituție după ce postul i-a fost desființat. Luni a fost ultima lui zi de muncă, fiind somat să predea cheia de la birou și laptopul de serviciu „cel târziu până în ora 15.30”. Acum speră să își câștige dreptatea în instanță, după ce a contestat desființarea subită a postului pe care îl ocupa.

În ciuda declarațiilor publice ale membrilor de la vârful Guvernului, care au promis că vor face dreptate la Apele Române, nimeni nu a încercat să îl păstreze în sistem pe Gabi Musteață, un inginer cu 25 de ani de experiență.
Singurul care a rămas pe poziții este directorul Petru Avram, vicepreședintele PNL Iași, care a decis, în numele instituției, angajarea celor mai buni avocați din Iași specializați în litigii de muncă, pentru a-l împiedica pe Gabi Musteață să câștige în instanță și să revină la Apele Române, mai scriu jurnaliștii de la Recorder. Motivul invocat pentru angajarea unor juriști din exterior este că cei din instituție sunt prea ocupați.

Citeşte şi: Politizarea Apelor Române: un „animal politic” și o chelneriță pe post de inginer

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Unde ajung buletinele de vot? Primăria Craiova, pusă să...

O clădire de pe strada Simion Bărnuțiu din Craiova...

ȘTIRI GdS