12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate34 de cetățeni români, expulzați din Marea Britanie

34 de cetățeni români, expulzați din Marea Britanie

Autoritățile din Marea Britanie au organizat astăzi un zbor charter pentru transportul a 34 de cetățeni români. Aceştia au fost expulzați din această țară, conform legislației proprii, în materia imigrării, potrivit stiripesurse.ro

„Pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București, persoanelor respective li se vor efectua formalitățile de intrare în țară. Acestea vor fi făcute de către polițiștii de frontieră.

Având în vedere că cei în cauză vin din Marea Britanie, reprezentanţii Direcției de Sănătate Publică vor efectua triajul epidemiologic. Aceştia vor lua măsurile prevăzute de lege. Marea Britanie se află pe lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat.

Verificarea şi monitorizarea respectării, de către persoanele în cauză, a măsurilor dispuse se va realiza de organele de control.

Persoanele în cauză nu au fost expulzate ca urmare a unor proceduri judiciare, precum transferul de persoane condamnate, pentru a finaliza pedepsele pe teritoriul României sau extrădarea unor persoane urmărite de autoritățile române”, se arată într-un comunicat de presă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS