16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie cu 11 copii vrea să rămână din nou însărcinată

O femeie cu 11 copii vrea să rămână din nou însărcinată

O femeie, în vârstă de 36 de ani, care tocmai a adus pe lume al 11-lea copil, a mărturisit că își dorește să mai aibă alţii, scrie peroz.ro.

Courtney Rogers, o femeie, de 36 de ani, din Santa Fe County, New Mexico (SUA), a mărturisit că va fi foarte tristă atunci când familia ei va înceta să mai aibă copii.

Ea a adus pe lume 11 copii, şi rareori a fost văzută fără burtică ori fără vreun copil nou-născut în ultimii 13 ani, de când s-a căsătorit cu pastorul Chris Rogers, în vârstă de 32 de ani.

Courtney a născut cel de-al 11-lea copil, Caris Audrey, în luna noiembrie a anului 2020, în urma unei operații de cezariană.

Copilul a cântărit mai bine de 4 kg la naștere și a avut nevoie de 15 zile la Terapie Intesivă.

”Am fost foarte speriată că nu va supraviețui”, a mărturisit femeia.

Acum, însă, Caris a ajuns acasă și este înconjurată de cei șase frați și patru surori,cu vârste cuprinse între un an și zece.

Femeia visează să aibă şi mai mulţi copii

Courtney, care are acum 36 de ani, își dorește să se recupereze după sarcină și apoi va încerca să aibă un nou copil.

”Iubesc să fiu mamă și mi-ar plăcea foarte mult să mai am unul. Vom aștepta, probabil, un an sau doi”, a mai mărturisit femeia.

Tânăra recunoaște că e criticată deseori pentru faptul că are atâția copii, existând oameni care o întreabă pe rețelele sociale cum își permite să crească atâția copii, însă nu este deranjată de mesajele răutăcioase.

”Ei nu știu ce venituri avem ori că nu mi-am dus copiii la creșă ori la grădiniță”, a mai spus ea. Se bucură, însă, se sprijinul părinților ei, dar și de cel al sorei soțului ei, care o ajută întotdeauna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS