12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Prietenii sunt familia pe care o alegeţi şi se pare că aţi ales foarte bine, căci astăzi o persoană dragă vă va oferi tot sprijinul de care aveţi nevoie într-o situaţie jenantă. Pentru a o răsplăti îi puteţi spune cât de mult o preţuiţi şi cât de mult înseamnă prietenia voastră. O astfel de declaraţie va însemna mai mult decât orice cadou.

Taur
Atunci când vă comunicați sentimentele, uneori ceilalți nu sunt atenți sau poate nu depun destul efort să vă înţeleagă. Nu pentru că ceea ce simţiţi este neinteresant sau pentru că nu le pasă, ci pur şi simplu pentru că trec prin momente dificile. Fiecare are zile rele, nu doar voi, aşa că înainte de toate învăţaţi să îi ascultaţi şi pe ei.

Gemeni
Învăţaţi să fiţi mai chibzuiţi la capitolul bani. Dacă mergeţi la cumpărături, faceți o listă înainte cu produsele de strictă necesitate. Astfel veţi evita „shoppingul impulsiv” şi nu veţi umple coşul cu produse de care nu aveţi nevoie. Mergeţi împreună cu cineva care să vă sfătuiască și să stea cu ochii pe voi dacă nu rezistaţi tentaţiilor.

Rac
Nu vă mai bazați atât de mult pe simţuri și luați în calcul argumentele logice şi lucrurile pe care le puteți demonstra prin dovezi. Dacă vă axaţi pe ce credeţi şi cum credeţi că vor decurge anumite evenimente, există şanse mari să vă înşelaţi. Este o perioadă bună pentru a învăţa. Sunteţi receptivi la nou şi dispuşi să faceţi schimbări.

Leu
Leii ar face bine să renunţe uneori la mândrie şi să recunoască când greşesc, chiar dacă nu este în avantajul lor pe moment. Pe termen lung sinceritatea este extrem de valoroasă. Aveţi parte de surprize plăcute din partea celor dragi, iar acest aspect vă va garanta o stare de bine spre care tânjiţi de ceva vreme.

Fecioară
Fecioarele sunt într-o perioadă a regăsirii. Dacă sunteți în căutarea unui ajutor pentru a vă dezvolta autodisciplina, trebuie doar să vă uitați în oglindă. Nimeni nu te poate controla la fel de bine ca tine, așa că nu mai căuta soluții externe pentru problemele tale interioare. Tu știi cel mai bine ce este bine și ce nu este bine pentru tine.

Balanță
Pentru Balanță, un flux rapid de informații ar putea veni astăzi și trebuie să faceți tot posibilul pentru evita un scandal. Aflaţi câteva secrete care nu fac bine nimănui, cu atât mai puţin vouă, însă informaţia înseamnă putere, iar acest lucru poate vă va fi de folos pe viitor. Momentan nu e indicat să folosiţi informaţiile obţinute.

Scorpion
Cineva pe care credeai că nu îl vei mai vedea niciodată ar putea să vă trimită un e-mail, să apară într-un rezultat al căutării pe internet sau să treacă pe stradă. Nu va exista contact direct, dar va exista totuși șansa de a învăța ceva din întâlnire. Este timpul să renunți la ranchiuni, suspiciuni sau sentimente grele din trecut.

Săgetător
Cu pasivitatea te descurci, dar evenimentele de astăzi ar putea să necesite multe întrebări și vei dori să fii pregătit. Abordează rolul adultului responsabil, pentru că prima impresie pe care o vei face va fi de lungă durată. Abilitatea de a începe conversații interesante este puternică, pune întrebările pe care nimeni nu îndrăznește să le pună.

Capricorn
Unii nativi ai zodiei vor lega azi prietenii cu persoane care îi vor ajuta în plan profesional. De fel, eşti sociabil şi amabil, iar cu asta nu faci decât să atragi în jurul tău o grămadă de oameni. Nici în planul sentimental nu stai rău, lucru care îţi conferă echilibrul interior de care ai nevoie pentru a fi mai îndrăzneţ. E o zi plină de dragoste!

Vărsător
Vărsătorii se gândesc numai la weekend şi la cum îşi vor dedica tot timpul odihnei. Prima parte a zilei te va sâcâi cu tot felul de probleme administrative, care trebuie musai rezolvate. Seara o petreci cu familia sau alături de prieteni. O veste venită pe final de zi te va surprinde plăcut și te va pune serios pe gânduri.

Pești
Peştilor pare să le meargă bine la capitolul bani. Cu toate acestea, este bine să fii mai reținut în a-i irosi pe nimicuri. În dragoste, lucrurile par să se complice. O persoană din trecut este posibil să îți tulbure liniștea și să îți provoace un dezechilibru emoțional. Încearcă să te mobilizezi, altfel întreaga ta viață va fi dată peste cap.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS