10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMiliardarul chinez Jack Ma a reapărut în public după aproape trei luni

Miliardarul chinez Jack Ma a reapărut în public după aproape trei luni

Miliardarul chinez Jack Ma a apărut azi în câteva înregistrări video distribuite online, după ce a dispărut în urmă cu aproape trei luni, când autoritățile chineze au luat la țintă imperiul său de afaceri, scrie hotnews.

Ma a vorbit pentru scurt timp, azi, la unui eveniment anual pe care îl organizează pentru a recunoaște contribuția profesorilor din mediul rural.

În una din înregistrările video distribuite online, cel mai faimos antreprenor al Chinei poate fi văzut făcând turul unei școli primare din Hangzhou, orașul său natal.

Înregistrările sunt autentice

Ma, care nu a mai apărut în public după ce autoritățile de la Beijing au suspendat listarea pe bursă a companiei sale fintech Ant Group, le-a spus profesorilor că își va dedica mai mult din timp pentru filantropie.

Acesta nu a făcut nicio referire la conflictul cu guvernul chinez.

Ant Group a confirmat autenticitatea înregistrării video, postată inițial pe un blog online, dar a refuzat să ofere alte informații.

Acțiunile Alibaba, gigantul de comerț electronic co-fondat de Ma și care deține în jur de o treime din Ant Group, au crescut cu 8,5% în Hong Kong și cu un procent apropiat pe bursa din Statele Unite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS