10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Bărbat reţinut pentru lipsire de libertate

Craiova: Bărbat reţinut pentru lipsire de libertate

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Craiova au reţinut, ieri, pentru 24 de ore un bărbat de 30 de ani, din comuna Lipovu, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate.

Poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că o femeie a fost agresată de un bărbat pe o stradă din Craiova, după care a fost urcată cu forţa într-un autoturism.

În baza celor sesizate, patrula de siguranţă publică formată din poliţişti şi un jandarm din cadrul IJJ Dolj a depistat autoturismul în cauză, pe strada Sfântul Dumitru din localitate.

În autoturism au fost identificaţi un bărbat de 30 de ani şi o tânără de 27 de ani, ambii din comuna Lipovu, care au fost conduşi la sediul secţiei pentru audieri.

Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul ar fi lovit-o pe femeie în zona feţei după care ar fi urcat-o împotriva voinței acesteia într-un autoturism pornind spre strada Sfântul Dumitru, din Craiova unde a fost oprit de poliţişti.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

În cursul acestei zile, cel în cauză urmează să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS