10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie ar fi furat un laptop în timpul revoltei de la Capitoliu pentru a-l vinde serviciilor secrete ruse

O femeie ar fi furat un laptop în timpul revoltei de la Capitoliu pentru a-l vinde serviciilor secrete ruse

FBI investighează un nou caz legat de Asaltul de la Capitoliul din Washington, după ce a fost informat că o susținătoare a lui Donald Trump ar fi furat în timpul asaltului de pe 6 ianuarie un laptop al liderei Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, pe care ar vrea să îl vândă serviciilor secrete ruse, anunță digi24.

O persoană care susține că este un fost iubit al unei femei originare din Pennsylvania, Riley June Williams, spune că aceasta apare în clipuri video în timpul atacului de la Capitoliu în timp ce îi direcționează atacatori pe scări, spre biroul lui Nancy Pelosi.

Bărbatul susține, de asemenea, că a vorbit cu prieteni ai lui Williams care i-au arătat filmulețul în care aceasta fură laptopul din biroul lui Pelosi.

Femeia ar intenționa să trimită dispozitivul unui prieten din Rusia, care ar urma să îl vândă către serviciul de informații rus, SVR.

Femeia a dispărut și și-a șters conturile de pe rețelele de socializare

Persoana care a dat indiciul spune că planul ar fi picat, însă, din motive necunoscute, iar Williams s-ar afla în continuare în posesia laptopului sau că ar urma să îl distrugă.

FBI susține că femeia a dispărut după evenimentele din 6 ianuarie și că și-a șters conturile de pe rețelele sociale.

Deocamdată, nu există indicații că un laptop lipsește, într-adevăr, din biroul lui Pelosi, însă FBI a anunțat că investigația rămâne în curs, iar situația va fi clarificată cât de curând.

Este unul dintre detaliile cele mai bizare care au apărut în „avalanșa” de plângeri și cazuri de după evenimentele violente instigate de Donald Trump în 6 ianuarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS