9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateChina a înregistrat cel mai mare număr de infectări zilnice din ultimele cinci luni și jumătate

China a înregistrat cel mai mare număr de infectări zilnice din ultimele cinci luni și jumătate

China a înregistrat cel mai mare număr de infectări zilnice din ultimele cinci luni și jumătate, în ciuda închiderii a patru orașe, a extinderii testării și a altor măsuri luate împotriva răspândirii epidemiei de Covid-19, transmite hotnews.


Cei mai mulți pacienți noi au fost raportați în apropierea capitalei Beijing, dar o creștere a numărului de cazuri a fost înregistrată în într-o provincie din nord-estul țării, arată statisticile oficiale de miercuri, în contextul în care 28 de milioane de chinezi sunt deja închiși în case.

Comisia Națională de Sănătate spune că au fost înregistrate 115 cazuri noi în China continentală, comparativ cu 55 în ziua anterioară. Bilanțul de miercuri este cel mai mare de după 30 iulie.

Potrivit Comisiei citate, 107 dintre cazurile noi au fost cu transmitere locală. Henei, provincia din jurul Beijingului, a raportat 90 de cazuri, iar provincia Heilongjiang a anunțat 16.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS