17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFost șef al Poliției Locale Oradea, suspectat că și-a înjunghiat fosta soție, pe stradă

Fost șef al Poliției Locale Oradea, suspectat că și-a înjunghiat fosta soție, pe stradă

O femeie este în stare gravă, după ce a fost înjunghiată pe stradă, la Oradea. După ce și-a înjunghiat victima cu un cuțit, bărbatul a fugit și a fost prins câteva ore mai târziu, iar ebihoreanul.ro scrie că este vorba despre fostul șef al Poliţiei Locale Oradea,Paul Ladislau Kover, acum resposabil pe probleme de mediu în cadrul instituției.

Incidentul a avut loc duminică, în fața unui bloc din Oradea, iar victima- o femeie de 45 de ani – a fost dusă la spital și operată. După ce a înjunghiat-o pe femeie cu un cuțit, agresorul s-a rănit și pe sine, fugind apoi pe jos și abandonându-și mașina în parcare, cu avariile aprinse. El a fost prins câteva ore mai târziu, într-un bloc în construcție, scrie ebihoreanul.ro.

Conform sursei citate, suspectul reținut este fostul șef al Poliţiei Locale Oradea Paul Ladislau Kover, acum resposabil pe probleme de mediu în cadrul instituției. Victima, fosta parteneră a sa de viață, se despărțise de el în noiembrie, iar în trecut a obținut, pentru 3 luni, chiar și un ordin de protecție împotriva lui Kover.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS