10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUngaria va extinde restricțiile anti-coronavirus până pe 1 februarie

Ungaria va extinde restricțiile anti-coronavirus până pe 1 februarie

Ungaria va extinde actualele restricții, inclusiv interdicția de a circula noaptea, până pe 1 februarie. Măsura a fost luată pentru a combate răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus, a declarat premierul Viktor Orban la radioul de stat, potrivit Reuters.

Orban a spus și că învățământul gimnazial va continua online. Școlile din învățământul primar s-au redeschis săptămâna aceasta.

Începând cu 11 noiembrie, toate școlile gimnaziale au fost închise

Începând cu 11 noiembrie, toate școlile gimnaziale au fost închise, la fel și restaurantele și hotelurile. De asemenea, a fost oprită circulația după ora 19.00, iar toate adunările publice au fost interzise.

Ungaria a primit 80.000 de doze din vaccinul Pfizer contra Covid-19

Potrivit preimerului de la Budapesta, Ungaria a primit 80.000 de doze din vaccinul Pfizer contra Covid-19, dar acestea nu sunt de ajuns.

”Restricțiile existente vor fi extinse până pe 1 februarie”, a declarat Orban, adăugând că peste 42.000 de angajați din sistemul sanitar au primit vaccinul.

Până joi, Ungaia a raportat aproape 335.000 de infecții cu coronavirus

Până joi, Ungaia a raportat aproape 335.000 de infecții cu coronavirus și 10.325 de decese. Peste 5.000 de pacienți cu Covid-19 sunt internați în spital, mai puțin decât nivelurile maxime, dar sistemul de sănătate tot este suprasolicitat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS