10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei angajaţi ai Spitalului de Boli Infecţioase Timişoara, depistaţi pozitiv după prima doză de vaccin anti-Covid-19

Trei angajaţi ai Spitalului de Boli Infecţioase Timişoara, depistaţi pozitiv după prima doză de vaccin anti-Covid-19

Un medic, un asistent și încă o persoană angajată în rândul personalului auxiliar la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara au fost depistaţi pozitiv cu Covid-19, după ce au primit prima doză de vaccin, anunță news.ro.

Managerul unităţii medicale, medicul Cristian Oancea, a declarat că cei trei se aflau în cursul bolii când au primit vaccinul, dar nu prezentau simptome.

”Erau în cursul bolii, deja. Am vaccinat aceste persoane şi, când au prezentat simptome minore, le-am găsit pozitive. Dar nu este în contextul vaccinării. Credem că dinainte au contactat virusul, dar erau asimptomatici. Acum sunt stabili, au simptome minore”, a declarat medicul Cristian Oancea, pentru News.ro. 

Până acum, la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara 500 de persoane din rândul angajaţilor au primit prima doză de vaccin anti-Covid-19.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS