5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn român din Italia a incendiat casa în care locuia cu familia, apoi s-a sinucis

Un român din Italia a incendiat casa în care locuia cu familia, apoi s-a sinucis

Un român, de 55 de ani, care trăia cu familia într-o localitate din provincia italiană Foggia, a murit, în noaptea de duminică spre luni. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost descoperit de pompierii care au intervenit pentru a stinge un incendiu la imobilul în care acesta locuia cu familia, anunță larepubblica.

Imobilul incendiat aparținea fermei la care lucra bărbatul. El locuia împreună cu concubina sa și fiul acesteia și se pare că se certaseră cu câteva ore înainte de gestul fatal.

Potrivit primelor informații publicate de autoritățile italiene, pe trupul bărbatului erau prezente mai multe urme de înjunghiere, iar anchetatorii merg pe scenariul conform căruia românul s-a sinucis.

A postat pe Facebook un mesaj de adio

Anchetatorii investighează următorul scenariu: bărbatul s-a înjunghiat, apoi a dat foc camerei în care locuia. Înainte să-și ia viața, el ar fi postat un mesaj pe Facebook: „Vă pup pe toţi, vă părăsesc. Urez la toţi multă fericire şi sănătate, dar în condiţiile acestea eu nu mai pot să trăiesc. Îi pup pe toţi prietenii mei”.

Se pare că certurile se țineau lanț în această familie, iar în urma ultimului scandal poliţiştii ar fi întreprins demersurile necesare pentru ca femeia şi fiul ei să fie mutaţi din locuința respectivă.

Carabinierii ar mai fi intervenit de câteva ori, pe parcursul lunii decembrie, pentru a aplana conflictele din familia românului.

Înainte să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat, anchetatorii așteaptă să vadă imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă,

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS