10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn șofer de ambulanţă din Bihor a murit de Covid-19

Un șofer de ambulanţă din Bihor a murit de Covid-19

Un şofer de la Serviciul de Ambulanţă Bihor a murit din cauza Covid-19. Colegii săi anunţă că şi-a făcut datoria până în ultimul moment, ajutându-şi semenii, scrie news.ro.

”Încă un coleg de-al nostru a căzut la datorie, răpus de Covid-19. Ca şofer profesionist pe ambulanţă, Florin şi-a făcut meseria până în ultimul moment, ajutându-şi semenii. Dumnezeu să îl odihnească şi condoleanţe familiei!”, au transmis azi reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Bihor.  

La rândul lor, reprezentanţii Prefecturii au precizat că numărul total al deceselor provocate de Covid-19 în judeţul Bihor a ajuns la 346.  

”Până în prezent, 169 cadre medicale (47 medici, 120 asistenţi, 1 kinetoterapeut), 46 de persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) şi un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu coronavirus. 122 persoane au fost externate”,  a transmis azi Prefectura Bihor.  

Instituţia a precizat că, printre pacienţii confirmaţi cu coronavirus se află 5 asistenţi şi 3 ambulanţieri ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS