13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn pilot a leșinat în timp ce era la manșa unei curse Londra Atena

Un pilot a leșinat în timp ce era la manșa unei curse Londra Atena

Un pilot a leșinat în cabină în timpul zborului iar căpitanul a decis să întoarcă avionul și a aterizat de urgență, la jumătatea drumului.

Incidentul s-a petrecut în a doua zi de Crăciun, la bordul unei curse British Aiways Londra-Atena. Starea copilotului a fost stabilizată iar medicii au stabilit că incidentul nu are nicio legătură cu virusul COVID-19, potrivit publicației The Sun.

Avionul decolase de pe aeroportul Heathrow în direcția Atena, într-un zbor de trei ore și jumătate. La un moment dat, copilotul s-a plâns că se simte rău și la scurt timp a leșinat. Avionul ajunsese deasupra Croației, în apropiere de Zagreb, dar căpitanul a decis să nu-și continue cursa către Grecia, deși avea mai puțin de o oră până la destinație.

A întors avionul cu intenția de a se întoarce la Londra, dar a aterizat de urgență, în Elveția, la Zurrich, iar copilotul a fost transportat de urgență la spital. Acesta și-ar fi revenit, dar nu există informații despre ce anume i-ar fi provocat starea de leșin.

Un purtător de cuvânt al British Airways a declarat că pasagerii nu au fost nicio clipă în pericol.

Secundul a fost externat după ce medicii i-au făcut analizele de rutină, în timp ce avionul a rămas cinci ore consemnat la sol, pe aeroportul din Zurrich. A decolat apoi înapoi către Atena, unde a ajuns la nouă ore de la plecarea de pe aeroportul din Londra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS