11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn consilier județean USR-PLUS din Vrancea a murit după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19

Un consilier județean USR-PLUS din Vrancea a murit după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19

Adrian Apostol, consilier judeţean USR PLUS, fusese diagnosticat ca fiind infectat cu SARS-CoV-2 la începutul lunii decembrie. Acesta a decedat luni, a anunţat Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea.

„CJ Vrancea anunţă cu regret trecerea la cele veşnice a consilierului ales pe lista Aliaţei PNL-USR-PLUS, Adrian Apostol. Moartea fulgerătoare a colegului consilier judeţean a venit în mod cu totul neaşteptat şi a adus tristeţe în rândul tuturor celor care l-au cunoscut. Conducerea CJ Vrancea transmite condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l aibă în paza sa!”, a transmis CJ Vrancea, citat de Agerpres.

Adrian Apostol era internat de circa trei săptămâni

Adrian Apostol a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani, unde era internat de circa trei săptămâni, în ultimele zile acesta fiind intubat la Terapie Intensivă. Acesta avea 55 de ani.

A fost comisar-şef al Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani

Adrian Apostol a fost comisar-şef al Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani, de unde a ieşit la pensie în 2017.

Comisarul-şef a făcut parte din Corpul Experţilor la Uniunea Europeană şi a participat la cinci misiuni de menţinere a păcii în Kosovo, Bosnia şi Herţegovina, Macedonia, Kârgâzstan şi Belgrad.
Pentru activitatea sa, el a fost medaliat de ONU şi UE şi a primit „Ordinul Bărbăţie şi Credinţă” din partea Administraţiei Prezidenţiale, precum şi diplome de onoare de la Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Ministerul Afacerilor Interne.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS