13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOpera Națională din Iași oferă de Sărbători colinde și spectacole online

Opera Națională din Iași oferă de Sărbători colinde și spectacole online

Opera Naţională Română din Iaşi a pregătit un program inedit de Sărbători pentru publicul care nu are posibilitatea să urmărească live spectacolele iubite, din cauza pandemiei de coronavirus, anunţă într-un comunicat instituţia de cultură, citată de agerpres.

Astfel, în prima zi de Crăciun şi în ultima zi a anului vor fi difuzate două reprezentaţii care au fost extrem de apreciate de spectatori, baletul „Spărgătorul de nuci”, de Piotr Ilici Ceaikovski, respectiv opereta în trei acte „Liliacul”, de Johan Strauss – fiul.

De asemenea, până la finalul anului, pe site-ul Operei ieşene vor fi difuzate mai multe momente deosebite în interpretarea apreciaţilor artişti ai instituţiei.

„Începând de astăzi (miercuri – n.red.) şi până de Revelion vor fi prezentate colinde şi arii celebre de operă, înregistrate special pentru zilele de sărbătoare din această perioadă, precum şi fragmente din spectacolul ‘El Tango’, care a avut premiera în stagiunea estivală a acestui an”, se mai arată în anunţul Operei Naţionale Române din Iaşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS