8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSUA au depășit ieri pragul de 18 milioane de cazuri de coronavirus

SUA au depășit ieri pragul de 18 milioane de cazuri de coronavirus

Potrivit universităţii americane Johns Hopkins, Statele Unite au depășit ieri pragul de 18 milioane de cazuri de coronavirus, cu peste 319.000 de morţi de la începutul pandemiei, potrivit universităţii americane Johns Hopkins, conform Agerpres.

Ţara, cea mai afectată din lume în valoare absolută, se confruntă cu o recrudescenţă spectaculoasă a pandemiei. Luni seară, SUA numărau 18.006.061 de cazuri.

Noul prag, depăşit în timp ce în Statele Unite a început campania de vaccinare

Noul prag a fost depăşit în timp ce în Statele Unite a început campania de vaccinare, după ce vaccinurilor Pfizer/BioNTech şi Moderna le-a fost acordată o autorizaţie de urgenţă.

Președintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, a primit prima doză de vaccin împotriva Covid-19, luni, în direct în fața camerelor de televiziune. Prima doamnă, Jill Biden, a primit vaccinul mai devreme luni, a declarat echipa de tranziție Biden.

Experţii americani au început să studieze noua mutaţie a Covid-19

Experţii americani au început să studieze noua mutaţie a Covid-19 înregistrată mai ales în Marea Britanie, dar nu sunt convinşi deocamdată că este mai contagioasă decât celelalte, a indicat luni un înalt responsabil american.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS