20.6 C
Craiova
miercuri, 17 august, 2022
Știri de ultima orăActualitateMisiune a polițiștilor privită prin oglinda sufletului de copil

Misiune a polițiștilor privită prin oglinda sufletului de copil

Poliţiştii doljeni au avut de îndeplinit astăzi o misiune specială, de suflet, transmite IPJ Dolj.

Astfel, înarmaţi cu cadouri şi speranţă, au răspuns solicitărilor lui Moş Crăciun de aduce bucurie unor copii din patru localităţi rurale, pentru care vizita Moşului era doar un vis frumos.

Cadourile lui Moș Crăciun au ajuns la 30 de copii din familii defavorizate

Perioada Sărbătorilor de Iarnă ar trebui asociată cu zâmbete şi fericire, este o perioadă de care toţi copiii ar trebui sa se bucure, indiferent de situaţia materială a familiei din care aceştia fac parte.

Poliţiştii au vizitat 30 de copii din localităţile Castranova, Coşoveni, Tălpaş şi Fărcaş, cărora, pe langă jucării, alimente, haine, şi produse electronice, le-au dăruit şi o parte din timpul lor, în care cei mici i-au cunoscut pe oamenii în uniformă.

În ochii care îi priveau temători pe poliţişti la început, a apărut bucuria, pe feţele triste au apărut zâmbete, şi uşor şi-a făcut loc un dialog purtat natural, în urma căruia poliţiştii au fost plăcut surprinşi să constate că micuţii doresc să le devină colegi pe viitor.

Polițiștii vor ajunge și la alți copii din județ

Activitatea a fost apreciată de copii şi părinţii acestora, zâmbete şi lacrimi, dar de fericire, au apărut pe chipul tuturor, emoţia a fost simţită de către toţi cei prezenţi, căci ochii inocenţi ai copiilor, care se bucură de lucrurile simple, transmit emoţie şi bucură sufletul.

Astfel de misiuni vor continua şi în perioada următoare, fiind o activitate de suflet care aduce bucurie poliţiştilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS