17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrima româncă, viceprimar în Viena

Prima româncă, viceprimar în Viena

Ramona Miletic este viceprimar într-un district din Viena, după 11 ani în care a trăit şi a iubit în acest oraş extraordinar.

Capitala Austriei este orașul minune care a cucerit-o pe viaţă şi pe Ramona Miletic, o tânără din comuna argeşeană Ungheni, care de 11 ani locuieşte, iubeşte şi se dezvoltă în capitala Austriei. Vienezii au ales-o să fie viceprimar într-un district al Vienei, la alegerile locale, potrivit stiri.tvr.ro.

Este prima româncă într-o astfel de funcţie

Este prima româncă într-o astfel de funcţie. O funcţie care îi permite să aibă planuri mari pentru o comunitate cu peste 100.000 de locuitori. Şi mulţi turişti. Ramona are o echipă în care a implicat adesea români.

Ramona Miletic a fost timp de doi ani consilier al primăriei

Ramona Miletic a fost timp de doi ani consilier al primăriei de acolo. De acum, succesul și responsabilitatea sunt mari, mai ales că Viena este de câțiva ani capitala cu cel mai înalt nivel de trai din lume.

Ramona este viceprimar în Simmering pentru următorii 5 ani

Ramona este viceprimar în Simmering pentru următorii 5 ani. Şi îşi doreşte ca împreună cu întreaga echipă să contribuie la realizarea unui sistem medical mai puternic, a unei infrastructuri mai eficiente și o comunitate foarte solidară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS