26.7 C
Craiova
vineri, 21 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIohannis: Toate restricțiile rămân în vigoare și de Crăciun, și de Anul Nou

Iohannis: Toate restricțiile rămân în vigoare și de Crăciun, și de Anul Nou

-

Președintele Klaus Iohannis a declarat vineri că toate restricțiile în vigoare rămân valabile și pentru Crăciun și Revelion, subliniind că efectivele Ministerului de Interne vor fi suplimentate în perioada sărbătorilor, iar cei care nu se conformează vor fi sancționați. ”Dacă vreți să vă fie bine, stați acasă cu familia”, a spus șeful statului.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat vineri că este impresionant de ceea ce s-a realizat la Institutul Cantacuzino de la ultima vizită.  „Imediat după Crăciun începem vaccinarea”, a spus președintele, care a reiterat că vaccinarea nu este obligatorie, dar este recomandată.

”Cu toții se întreabă ce va fi de Sărbători. Restricțiile care sunt acum în vigoare vor fi păstrate și de Sărbători.

Există efective suplimentare ale Ministerului de Interne și cei care nu înțeleg de vorbă bună vor avea o surpriză neplăcută și vor fi amendați.

Restricțiile nu sunt doar așa ca să fie ci respectarea lor este obligatorie. Cred că majoritatea românilor înțeleg rostul acestor restricții, rostul măștii, rostul izolării, înțeleg că toate acestea sunt pentru a ne proteja de boală.

Este foarte clar că aceste măsuri sunt corecte, cu toții vedeți datele care se comunică oficial. Numărul, de la o zi la alta, nu mai este în creștere. Ne-am stabilizat, dar nu este momentul pentru relaxare! Chiar dacă începe campania de vaccinare

În timpul Sărbătorilor de Crăciun, de Anul Nou, dacă vreți să vă fie bine stați acasă cu familia.”, a spus Klaus Iohannis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod roşu de caniculă în Oltenia, în weekend

Meteorologii au emis două avertizări Cod Roșu pentru mai...

ȘTIRI GdS