15 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateJoselyn Cano, numită "Kim Kardashian a Mexicului", a murit după o operație de mărire a posteriorului

Joselyn Cano, numită „Kim Kardashian a Mexicului”, a murit după o operație de mărire a posteriorului

Unii oameni își pun viața în pericol pentru a atinge un ideal de frumusețe despre care cred că le-ar aduce fericirea supremă. Este și cazul lui Joselyn Cano, model și influencer online, numită „Kim Kardashian a Mexicului”. Aceasta a murit la doar 29 de ani, după o intervenție de mărire a posteriorului, scrie thesun.

Joselyn Cano a fost model, influencer online și designer de modă. De origine mexicană, ea trăia în Newport Beach, California, și a studiat microbiologie la San Diego State University.

A avut 12,8 milioane de fani pe Instagram și peste 80.000 de fani pe Twitter.

Datorită popularității și faimei sale online, fanii se refereau adesea la Joselyn drept „Kim Kardashian a Mexicului”.

Astăzi a apărut în presă publică știrea că Joselyn a murit după o intervenție chirugicală de ridicare a posteriorului efectuată în Columbia.

Acest tip de chirurgie estetică a luat multe vieți. Complicațiile apar atunci când grăsimea este injectată accidental în venele pacientului și intră în sânge, formând cheaguri.

Familia ei nu a făcut încă o declarație oficială, dar o slujbă funerară a fost transmisă online din California săptămâna aceasta.

În mesajul de pe flux scria: „Joselyn a intrat în această viață miercuri, 14 martie 1990. A intrat în viața eternă luni, 07 decembrie 2020.”

Joselyn a recunoscut în timp că a făcut operații estetice pentru a-și îmbunătăți diferitele părți ale corpului, dar a insistat că a lucrat zi și noapte pentru a obține volumul și tonul perfect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS